Rijles bij Autorijschool Boven Y Amsterdam Noord

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

home2

Autorijschool Boven Y is gevestigd in Amsterdam Noord en verzorgd rijlessen in Amsterdam en Regio.
Autorijschool Boven Y is een Amsterdamse rijschool en actief sinds 1988.
Kwaliteit staat bij Autorijschool Boven Y voorop waardoor u in de regel minder lessen nodig hebt.
Autorijschool Boven Y is aangesloten bij Stichting Rijschool Belang (SRB) en is lid van Bovag rijscholen omdat deze veruit de grootste onafhankelijke belangenorganisaties zijn die de belangen voor zowel de leerling als rijschool als geen ander kunnen behartigen.
Bij ons heeft u tevens recht op het Bovag garantiefonds, mocht deze rijschool failliet gaan dan kunt u uw rijlespakket kostenloos afmaken bij een andere Bovag rijschool.
Gewoon recht door zee en van u een hele goede bestuurder maken dat is wat wij voor ogen hebben en daar zult u uw leven lang profijt van hebben.Bent u gemotiveerd dan zult u merken dat rijles ondanks de drukte vandaag de dag toch een leuke bezigheid kan zijn en op een leuke manier leert u de fijne kneepjes van het vak. Autorijden is niet alleen maar de bediening van de auto, juist het goed toepassen van de regels en het tijdig herkennen wanneer anderen zich niet aan de regels houden en daarop juist reageren is het belangrijkste wat u kunt leren.

De lessen worden met geduld gegeven en in een tempo dat u aan kan, immers de een leert snel en een ander heeft wat meer tijd nodig, daar komt nog bij dat niet iedereen op dezelfde manier iets aan kan leren. Het is daarom best belangrijk dat uw instructeur dit kan herkennen om u op die manier het snelst iets aan kan leren. Voor anderstaligen die het Nederlands nog niet zo goed beheersen zal met extra aandacht gewerkt worden en individuele hulp met de theorie is ook mogelijk.


Vele leerlingen die moeite hebben met de Nederlandse taal hebben hun weg naar Autorijschool Boven Y gevonden en hebben ondanks taalproblemen de rijopleiding met weinig extra lessen kunnen afronden.

Alles is er op gericht om u heel goed voor te bereiden op het hedendaagse verkeer en niet om u zo snel mogelijk examens te laten doen waardoor het aangeschafte pakket snel op is. Examen doet u zodra u daar aan toe bent waardoor u na het behalen van het rijvaardigheidsbewijs ook "echt" rijvaardig bent en dat geeft wel zo'n goed gevoel.


Ook zullen we u informeren over allerlei andere zaken die betrekking hebben op het hedendaagse verkeer en een aantal randzaken die het rijden leuker en veiliger maken. Lees <hier> over het nieuwe rijden en wat u moet leren.

Rijschool kiezen:
Het is een hele klus om als beginnend bestuurder een rijschool te kiezen, de een beloofd nog meer dan de ander en de lesprijzen/ pakketten zijn vaak ondoorzichtig. Ook komt u acties tegen die te mooi zijn om waar te zijn, dat blijken ze maar al te vaak ook te zijn. Bij Autorijschool Boven Y heeft u direct en rechtstreeks contact met uw rijopleider en werken we niet met bemiddelingsbureaus of marketingbureaus die u indelen bij een willekeurige onbekende rijschool bij u in de buurt


die u bij een conflict vervolgens weer doorsturen naar het bemiddelingsbureau die vervolgens weer hetzelfde doet. Een bemiddelingsbureau is geen rijschool maar doet zich voor als rijschool en zoekt dan op uw verzoek een rijschool/ instructeur die vaak verlegen zit om leerlingen.
Slagingspercentages zeggen helaas ook niet alles, hier sjoemelen sommige rijscholen nog wel eens.  Is b.v. het gemiddelde in Amsterdam zo'n 40% dan weet je dat  rijscholen met een percentage van 70 - 80 of soms wel 90% nogal creatief met de cijfers omgaan. Ze gebruiken hiervoor diverse methoden om dit te manipuleren,  trap er niet in!  Het CBR is druk bezig dit soort praktijken uit te bannen maar daar gaat helaas niet zo snel.

Een Bovag rijschool voldoet aan alle eisen en heeft het Bovag garantiefonds, dit betekent dat wanneer uw Bovag rijschool failliet gaat u kosteloos uw rijlespakket bij een andere Bovag rijschool kunt afmaken.Bij Autorijschool Boven Y is 1 lesuur ook "echt" 60 minuten.
U kunt bij ons geheel vrijblijvend een proefles nemen en u betaald daarvoor niet gewoon het uurtarief maar slechts €.20.00. Daarna kunt u zelf beslissen of en hoe u door wilt gaan en kunt u eventueel gebruik maken van de kortingen die in de lesbundels en rijlespakketten zijn opgenomen. (zie hiervoor de prijslijst) Bij Autorijschool Boven Y zijn de rijlespakketten duidelijk en niet voorzien van verborgen extra kosten.


Mocht u vragen hebben die op dit moment nog niet op de website staan dan kunt u altijd even contact opnemen en zullen wij uw vraag graag beantwoorden.


Autorijschool Boven Y wenst u een plezierige rijopleiding.

Tot ziens.

  

                                                                                       
                                                                     

free counter
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu